Arrived compass prepare an on as. Reasonable particular on my it in sympathize. Size now easy eat hand how. Unwilling he departure elsewhere dejection at. Heart large seems may purse means few blind.

 • Address

  California, TX 70240
 • Email

  info@wsg.al
 • Kontakt

  +44-20-7328-4499
Service
Service
Sherbimet tona

Merrni sherbimet me te mira per biznesin tuaj

01

Pergatitje dokumentacioni

shiko detajet Icon
02

Sherbim mjekesor

shiko detajet Icon
03

Formim & Trajnim

see details Icon
04

Furnizim mjetesh mbrojtese

see details Icon
Shape
Rreth nesh

Ne sigurojme sigurine ne pune

Mund te duket e cuditshme, por eshte e vertete

 • Cilësi e garantuar me prezencën e përhershme pranë klientit
 • Shpejtësi, përpikmëri dhe cilësi në vënien e ndërmarrjes në përputhje me standartet e sigurisë dhe konform detyrimeve ligjore.
 • Gamë të gjerë artikujsh për pajisjet antidëmtim, antizjarr dhe kundër rënies nga lartësitë.
 • Konsulencë, shërbime specifike për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë.
100%
100%
Shape
Counter
Counter
Counter
0
Biznese qe na besojne
Counter
Counter
Counter
0
Staf
Counter
Counter
Counter
0
Besueshmeria